CLI-481С XXL ( 1990C001 )

Артикул: 416

1,280

Детали
Бренд

Canon

Совместимость

Canon PIXMA TR7540 , TR8540 , TS6140 , TS6240 , TS8140 , TS8240 , TS9140

Ресурс

0.82

Описание